Autor: Gorica Nikolin - gorica@021.rs

Novi Sad
29.11.2018.
14:41 > 16:02
Građani kojima su ovog meseca stigla rešenja o odvodnjavanju od "Voda Vojvodine" mogu da se žale i ospore eventualnu grešku u podacima jedino ako poseduju uplatnicu, koja može da bude stara i do sedam godina.
  • Dragan

    26.12.2018 19:59
    Sramota
    Sad meni nije jasno,ko i sta oni odvodnjavaju.Kada su bile poplave plivali smo sad kad cetiri meseca nema kise,susa, meni stigne da platim odvodnjavanje.Sneg pao,ulice niko ne cisti,jedino glavne.Ovo sto u ovoj drzavi ima,to ni u Severnoj Koreji nema.Pre deset godina stizali racuni za vazdusarinu,da placam vazduh sto udisem,kao da je to drzavno.
  • Đorđe

    25.12.2018 10:40
    Netačna baza podataka
    Zbog neažurirane ( zastarele ) baze podataka izdaju se pogrešna zaduženja obvezniku, pa se vrši zaduživanje i za zemljište koje nije u posedu obveznika i nakon 10 godina od promene vlasnika. U rešenjima nema prikaza broja parcela i površine na koje se rešenje odnosi tako da su rešenja veštački uvečana. Prema Zakonu o poreskoj administracija zaduženja bi trebalo da se izdaju prema stanju imovine na dan 31. decembra prethodne godine. Poseban problem je što postoji samo jedno mesto za rad sa strankama i to u Novom Sadu umesto po opštinama gde bi obveznici mogli da lakše imaju uvid u stanje obaveza i rešavaju eventualne probleme bez troškova putovanja u Novi Sad.
  • Đorđe

    24.12.2018 23:10
    Netačna baza podataka
    Zbog neažurirane ( zastarele ) baze podataka izdaju se pogrešna zaduženja obvezniku, pa se vrši zaduživanje i za zemljište koje nije u posedu obveznika i nakon 10 godina od promene vlasnika. U rešenjima nema prikaza broja parcela i površine na koje se rešenje odnosi tako da su rešenja veštački uvečana. Prema Zakonu o poreskoj administracija zaduženje prema stanju imovine na dan 31. decembra prethodne godine. Poseban problem je što postoji samo jedno mesto za rad sa strankama i to u Novom Sadu umesto po opštinama gde bi obveznici mogli da lakše imaju uvid u stanje obaveza i rešavaju eventualne probleme bez troškova putovanja u Novi Sad.
  • dr mr

    29.11.2018 19:56
    zastarelo
    može li neko da napiše zar dug ne zastareva pposle godinu dana, odnosno porez i ta potrazivanja posle 3. po kom osnovu oni traže od 2011. i jos veci Debilizam, dokazivanja. ovo ispade Vode Vojvodine otkupile dugove, kako bi iste mogle posle prodati izvršiteljima...
  • Adv

    29.11.2018 19:32
    Žalite se preko advokata i uzmite im i troškove postupka, a ne da im idete na noge ili telefonom. Sa haračlijama pričam samo preko advokata. Dobio i troškove postupka za prethodne dve godine, čekam i za ovu.
  • Dragan

    29.11.2018 18:21
    ###
    Šta vi to odvidnjavate ako boga znate? DTD se ne vidi od prljavštine, o ostalim kanalima da i ne govorim. Niste u stanju ni da održavate ono što vam je Tito napravio, ali pare bi hteli. Stidite se neradnici i pljačkaši.
  • Razum

    29.11.2018 18:01
    Dva puta isto placamo
    Ta taksa se placala u okviru poreza,tako da smo je i ranije placali,samo su je sad razdvojili,pa cemo tu taksu koju smo platili poreskoj upravi sad ponovo kao "dug"platiti vodama vojvodine,jer poreska uprava ne moze da prebaci sredstva koja su gradjani uplatili pa cemo onda opet po dzepu naroda.SRAMOTA
  • mda

    29.11.2018 16:47
    zašto samo od 2011? ajde da im pokažemo uplatnice od, recimo, 1955. niste čuvali? eee, ko vam je kriv.
    kakva glupost!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna